Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Even voorstellen...

Mijn naam is Monique van Bodengraven - van der Klugt

Het is mijn missie om jou (en jouw dieren) te helpen!

Ik ben zelf inmiddels zover dat ik mijn passie durf te volgen. Ik heb jarenlang in de gezondheidszorg gewerkt, maar heb inmiddels de stap genomen om te doen wat echt leuk vind. En dat is het Spirituele pad volgen!
 
Als kind zijnde zag ik al dingen en voelde ik heel goed de aanwezige energie wanneer ik ergens binnenstapte, ook hoorde ik dan dingen. In het begin vond ik dat eng, later dacht ik dat iedereen dat had en nog later duwde ik het weg toen ik ontdekte dat niet iedereen dat had en mensen het vreemd of eng vonden.
 
Sinds een aantal jaren kan ik het niet meer wegduwen en ben ik mij hierin verder gaan verdiepen. Via een opleiding ‘Mediumschap en meer’ ben ik echt gaan ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Wat er op Spiritueel gebied bestaat en wat er allemaal in mij zit. En ik blijf nog steeds ontdekken, verwonderen hoe het werkt en op welke manier je jezelf en anderen kan helpen. Je raakt nooit uitgeleerd! Ik vind het geweldig leuk om dit te mogen doen, te ontdekken en om mij te verwonderen.
 
Op dit moment ben ik bezig met een opleiding AnimalWise Healing en communicatie. Ook wel dierentolk genoemd met een extra tool healing geven aan mensen en aan dieren. Volgens mijn mentor kan ik het allemaal al en doe ik deze opleiding alleen voor de bevestiging, maar zelf vind ik dat ik nog iedere dag leer.
 
Hoe ben ik ertoe gekomen om dit te gaan doen? Nou in het kort, dieren trokken mij altijd. Ik vind ze geweldig. En zolang dat ik mij kan herinneren komen dieren makkelijk naar mij toe. En in mijn opleiding ‘Mediumschap en meer’ ontdekte ik ook hoe gemakkelijk ik in contact komt met dieren en krachtdieren. Hiermee sta ik zelfs op verschillende beurzen. Het is enorm leuk om te doen en ik ben dankbaar om de boodschap van hun krachtdier te mogen overdragen aan mensen. De reacties erop zijn heel uiteenlopend, van leuk, verbaasd, verhelderend, en blij. De opleiding AnimalWise Healing maakt de communicatie nog gemakkelijker.
 
Waarvoor kun je bij mij terecht?

  • Voor een gesprek met je huisdier of overleden huisdier, dierencommunicatie of dierentolk.
  • Healing voor jou of je huisdier.
  • Een persoonlijke boodschap van je tijdelijke krachtdier.

Als Medium heb ik diverse mogelijkheden waarbij ik je kan helpen bijvoorbeeld met issues waar je tegenaan loopt of met vragen over je overleden dierbaren, vastlopen van energie.
 
Wil je weten of ik je kan helpen kan je altijd een vrijblijvend connectie gesprek met mij hebben. Op mijn website vindt je meer informatie over dierencommunicatie, healing, en wat krachtdieren voor je kunnen doen en betekenen.


Met dankbaarheid en liefde help ik je graag voor helderheid, duidelijkheid en rust!
Liefs Monique

Kom in actie:

Meld je aan voor gratis soul to soul gesprek