Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Healing

Wat is healing?

Eerlijk? Ik heb geen idee, ik weet dat het werkt en dat ik het geen straf vind om dit te mogen doen! De verbintenis die je hebt met het Universum, je gidsen, je krachtdieren en de verbondenheid dat de energie mag stromen naar je dier of naar jou, daar waar het nodig is. Nogmaals ik blijf dat heel bijzonder vinden en ik ben dankbaar dat ik dat mag doen.


Ik heb wel even gespiekt hoe anderen dit verwoorden en dat heb ik kort samengevat voor je:

Healing is zo oud als de mensheid. Korte uitleg: healing is een overdracht van Universele lichtenergie naar een ontvanger. De healer werkt met deze lichtfrequentie naar de ontvanger, waardoor healing kan ontstaan.

Alles is energie
Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten (dit kan soms worden gediagnosticeerd als een ziekte). Healing kan onbalans weer in balans brengen. Healing kan je helpen om blokkades in het energetisch lichaam op te heffen en weg te halen waardoor je gezonder en gelukkiger in het leven staat en je meer rust en zelfvertrouwen ervaart. Tijdens een healing wordt er op bewust en onbewust niveau gewerkt. Het wordt als koesterend en liefdevol ervaren om een healing te ontvangen.

Healing werkt in op meerdere energetische lagen
Een healing werkt in op bewustwording en af en toe direct op het fysieke lichaam. Een healing werkt van ‘buiten’ naar ‘binnen’ toe. Vanaf de buitenste lagen, door de tussenliggende lagen, naar de binnenste laag. Dat is de fysieke laag. Healing lost geen lichamelijke beperkingen, het kan wel maar dat is geen zekerheid, of ziektes op! Het kan verlichting brengen.

Wat is afstandshealing en hoe wordt dit gegeven?

Energie kent geen afstand, door aandacht naar iemand uit te zenden ontstaat er onmiddellijk een overdracht van energie. Na je aanmelding neem ik contact met je op via beeldbellen of berichtjes. We spreken kort wat je intentie is en hoe het met je gaat. Voor afstandshealing maak ik contact met mijn healing gidsen en vraag ik healing aan voor jou als ontvanger en maak ik contact met jouw energieveld. Zorg voordat je healing ontvangt, dat je licht hebt gegeten en dat je klaar bent om te ontvangen: rust, ontspanning.
 
Er is ook een optie om healing in mijn praktijkruimte in Steenbergen af te nemen.

Wat kan jij als ontvanger voelen?

Het is de bedoeling dat je ongestoord ontspannen ergens kan liggen of zitten. Als ik aan de slag ga kan jij wat voelen in je lichaam. Ik maak dan contact met jouw energieveld.  Dat kunnen o.a. tintelingen zijn, warmte, kou, emoties, etc. Je kan ook wat zien, kleuren, symbolen, afbeeldingen etc. Zorg dat je de energie zonder verwachtingen kan ontvangen.

Hoe lang duurt een healingsessie?

De healingsessie zelf duurt ongeveer 45 minuten incl. voor- en nagesprek. Na afloop krijg je van mij te horen wat mijn gidsen gedaan hebben en welke boodschap zij voor jou hebben (alleen bij de privé sessie). Deze kun je ontvangen via Zoom, via Messenger berichten of via WhatsApp. Ongeveer 2 weken na de healing spreken wij nog een keertje af om te bespreken hoe het met je gaat.
 
Het kan gebeuren dat je op dat moment niets ervaart, laat je niet ontmoedigen, soms duurt het een paar dagen voordat je iets ervaart en verschil voelt. Je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt.
 
Het kan ook zijn dat er NU dingen aangepakt mogen worden in je werk of persoonlijke ontwikkeling wat tijdens en in de healing zichtbaar wordt. Je krijgt dat door. Het kan zijn dat je na de healing dingen door geeft of dat je dingen anders of spontaan aanpakt dan voorheen en dat je de link nog niet met de healing hebt gelegd.

Wat te doen na een healingsessie?

Drink na de behandeling voldoende water. Door de afvalstoffen die vrij zijn gekomen kan je je moe voelen of kan er hoofdpijn opkomen zetten. Water drinken zorgt er dan voor dat de afvalstoffen je lichaam verlaten en die klachten kan voorkomen of verminderen. Soms kan je je na de healing iets minder goed voelen, dat duurt meestal een paar dagen, daarna ga jij je weer lekker in je vel voelen.

Als je na de healing je niet zo lekker voelt, laat het dan aan mij weten. Vaak is er dan een andere laag aangeraakt die herinneringen of emoties bij je losmaken. Het is dan tijd om dit aan te kijken en te helen. Ik kan je dan bijstaan om met liefdevolle healings dit (soms lastige en) mooie proces op een liefdevolle manier los te laten.
 
Let op: healing ontvangen is geen snelle behandeling om van je klachten af te komen. Soms zijn er meerdere sessies nodig. Jij voelt zelf of je meteen een vervolgafspraak wilt maken of daar liever even mee wacht. Sommige willen in een korte tijd vaker aan een probleem werken, andere willen het zichzelf cadeau doen om bijvoorbeeld 1x in de maand een healing te boeken om heerlijk te ontspannen en meer in balans te komen met zichzelf.
 
Healing geven is ook geen reguliere zorg. Blijf bij ziekten of andere klachten waarvoor jij reguliere zorg nodig hebt daarvoor in behandeling bij je reguliere zorgverlener. Healing kan verlichting brengen en je ondersteunen, maar is geen vervanging voor de reguliere zorg.

Resultaten ontvangen van healing:

 • Zorgt voor innerlijke rust.
 • Werkt ontspannend.
 • Kan “oude” pijnen en issues zichtbaar maken en oplossen.
 • Verhoogd je bewustzijn en zelfvertrouwen.
 • Kan je ook ontvangen als je medicijnen gebruikt. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Wat anderen zeggen na het ontvangen van een healing van mij:

 • “Heerlijk ontspannend”
 • “Heerlijk die verfrissende energie door mijn lijf”
 • “Ik viel bijna in slaap, zo relaxt werd ik ervan”

Heb je interesse?
Vul dan het aanvraagformulier in je kunt binnen no time aan de slag!

 

Boek een healingsessie!

Een persoonlijke healing op opstand (1:1) kan gehouden worden via whatsapp, messenger, etc. Deze healing is een privé sessie met alleen de ontvanger en de healer. 

Healing voor jezelf:

 • Afstand sessie:  € 45,- p. sessie
 • In de praktijk te Steenbergen: € 60,- p. sessie

Groepshealing:

(niet voor huisdieren)
Wil je een healingsessie samen met je familie, vrienden, etc. ervaren? Dat kan! Boek dan een groepshealing. Dit kan op locatie, maar ook online. 

 • Afstand sessie: €35,- p. persoon.
 • Huisbezoek: € 45,- p. persoon

Praktische info:

 • Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.
 • Alle sessies zijn online af te nemen, dus onze onderlinge fysieke afstand is geen belemmering.
 • Huisbezoeken zijn exclusief € 0,40 per gereden km (+retour)
 • Sessies in mijn praktijkruimte te Steenbergen is inclusief thee met iets lekkers erbij.
 • Vul het formulier in om het programma aan te vragen. Na verzenden ontvang je een betaalverzoekje via e-mail of WhatsApp om bovenstaand bedrag aan mij te kunnen voldoen. Nadat ik jouw betaling ontvangen heb, neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op om de aangevraagde sessies in te plannen. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan ook even de “ongewenste mail/spam box”. Kun je de mail ook daar niet vinden? Neem dan even contact met mij op.

 Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met mij op, ik vertel jou graag meer over de mogelijkheden.

multiple hp
fields hp
make hp
it hp
Healing sessie aanvragen
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht