Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Ademhalingsprogramma

Vraag het ademhalingsprogramma aan

Wij als mens denken niet na bij het ademhalen. Dat gaat toch vanzelf? Ademhalen is nodig om te leven en uit een goede ademhaling kun je veel halen: bij lichamelijke inspanning, bij concentratie, bij rust, ontspanning en bij stress. 

Wist je dat heel veel mensen niet op de juiste manier ademhalen?

Ben jij vaak sneller moe, heb je concentratieproblemen, zijn je prestaties minder goed, of heb je moeite met ontspannen? Dan zou het zomaar kunnen dat jij oppervlakkig ademhaalt. Door levenservaring gebruiken de meeste mensen namelijk een oppervlakkige ademhaling in plaats van de volledige ademhaling. En dat is zonde want bij een juiste ademhaling zul je merken dat je meer zuurstof binnenkrijgt waardoor het lichaam beter gaat functioneren.

Welke ademhaling gebruik jij nu?

Wil je meer weten onder welke omstandigheid je welke ademhalingsoefening kunt gebruiken? Bestel dan mijn ademhalingsprogramma, hierin staan oefeningen beschreven om je ademhalingstechniek te verbeteren en je krijgt bij elke oefening een audiobestand. Met deze handvatten kun jij jouw ademhaling optimaal trainen, voor elke situatie is een specifieke oefening die jou zal helpen om meer uit je eigen lichaam te halen en beter te gaan presteren. 

 

Heb je interesse?
Vul dan het aanvraagformulier in je kunt binnen no time aan de slag!

 

Gun jezelf lucht en ruimte!

Wil jij ook je volledige ademhaling trainen? Bestel dan het ademhalingsprogramma.

Inhoud volledig programma:

  • Boekje met verschillende ademhalingsoefeningen.
  • Audio bestanden bij iedere ademhalingsoefening, zodat je door de oefening begeleid wordt op het moment dat je de oefening uitvoert. 
  • € 50,-

Introductie

Wil je eerst een kleine introductie, om kennis te maken? Dat kan ook. Bestel dan het introductieprogramma. In dit pakket krijg je 3 ademhalingsoefeningen met de bijbehorende audio voor maar € 15,-!

Praktische info:

  • Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.
  • Huisbezoeken zijn exclusief € 0,40 per gereden km (+retour)
  • Sessies in mijn praktijkruimte te Steenbergen is inclusief thee met iets lekkers erbij.
  • Vul het formulier in om het programma aan te vragen. Na verzenden ontvang je een betaalverzoekje via e-mail of WhatsApp om bovenstaand bedrag aan mij te kunnen voldoen. Nadat ik jouw betaling ontvangen heb, krijg je een e-mail met daarin een link naar het volledige ademhalingsprogramma. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan ook even de “ongewenste mail/spam box”. Kun je de mail ook daar niet vinden? Neem dan even contact met mij op.

 Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met mij op, ik vertel jou graag meer over de mogelijkheden.

multiple hp
fields hp
make hp
Ademhalingsprogramma aanvragen
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht