Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Drumhealing

Wat is drumhealing?

Door de trilling, het geluid, het ritme en de energie van de drum, kun je in een diepe ontspanning raken waardoor je uit je hoofd en in je lichaam zakt. Even lekker uit je hoofd en uit de hectiek van het dagelijkse leven. Even die innerlijke rust. Even een momentje voor jezelf.
 
Door het geluid en de energie van de drum kan er bij jou het een en ander gebeuren. Dat is niet erg, het is juist goed dat dat gebeurt. Als ik met de drum werk raak ik jou niet aan. Het geluid en de energie zorgt voor beweging bij jou. Ik stem mij af op mijn drum, mijn Spiritteam en op mijn intuïtie en laat mij leiden om te drummen daar waar nodig is. Natuurlijk kun je met een bepaalde vraag en intentie een drumhealing afnemen.
 
Voordelen van drumhealing zijn:

 • Het geeft innerlijke rust en diepe ontspanning en kan je hoofd leegmaken.
 • Het kan bewuste en onbewuste emoties los maken, het raakt aan waar het aan mag raken en los mag komen. Zowel emotioneel, fysiek als mentaal.
 • Het kan blokkades, die je op verschillende manieren hebt vastgezet, oplossen of verzachten.
 • Je chakra’s en je energieveld worden opgeschoond.
 • Het helpt je om te aarden, ontladen en om weer op te laden.
 • Het kan je inzichten geven met wat je bezighoudt.
 • Je krijgt er energie waardoor je lekkerder in je vel zit.
 • Het helpt om afvalstoffen los te maken en af te voeren.

Het is echt een momentje voor jezelf!

Hoe ga ik te werk?

Wij bespreken samen wat er kan gebeuren. Heb je een vraag of intentie waaraan je wilt werken dan kan dat. Ik stem mij af op mijn drum, mijn intuïtie en Spiritteam en ik luister en volg daar waar ik mag drummen en hoe lang ik daar mag drummen. Jij hoeft niets te doen dan alleen maar te ontvangen. Als ik voel en doorkrijg dat er iets loskomt qua emoties waar nog niets mee mag gebeuren, dan laat ik dat met rust. Dat zorgt ervoor dat jij je veilig voelt bij mij.
 
Na afloop van het drummen bespreken wij, met een kopje thee en wat lekkers erbij, de ervaringen zodat jij ontspannen en met een goed gevoel naar buiten stapt.

Hoe lang duurt een healingsessie?

Een drumhealing sessie duurt ongeveer een uur.

Ervaar de magische kracht van de drum.
Ontdek de helende eigenschappen en laat je meevoeren door de energie en de klank van de drum. Echt even een momentje voor jezelf! Vul het aanvraagformulier om een sessie te boeken.

 

Boek een drumhealing sessie!

Een drumhealing kan gehouden worden in mijn praktijk te Steenbergen of bij jou thuis. Deze healing is een privé sessie met alleen de ontvanger en de healer. 

Drumhealing:

 • In de praktijk te Steenbergen: € 60,- p. sessie
 • Huisbezoek: € 70,- p. sessie

Praktische info:

 • Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.
 • Huisbezoeken zijn exclusief € 0,40 per gereden km (+retour)
 • Sessies in mijn praktijkruimte te Steenbergen is inclusief thee met iets lekkers erbij.
 • Vul het formulier in om een sessie aan te vragen. Na verzenden ontvang je een betaalverzoekje via e-mail of WhatsApp om bovenstaand bedrag aan mij te kunnen voldoen. Nadat ik jouw betaling ontvangen heb, neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op om de aangevraagde sessies in te plannen. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan ook even de “ongewenste mail/spam box”. Kun je de mail ook daar niet vinden? Neem dan even contact met mij op.

 Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met mij op, ik vertel jou graag meer over de mogelijkheden.

multiple hp
fields hp
make hp
Drumhealing aanvragen
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht