Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Krachtdier reading

Wat zijn krachtdieren?

Binnen bepaalde natuurreligies wordt geloofd in krachtdieren, zogenoemde spirits in de vorm van dieren. Zij hechten veel waarde aan de symbolische boodschappen van dieren. Uit het Sjamanisme komen krachtdieren voort. Zij zien een krachtdier als een beschermgeest, die de vorm van een dier aanneemt. Een krachtdier wordt gezien als een gids, een beschermer en de bewaker van onze persoonlijke kracht.
 
Iedereen heeft zijn eigen krachtdier of heeft meerdere krachtdieren. Sommige dieren blijven altijd bij je, andere dieren komen als de situatie het toelaat en het nodig is. Een krachtdier kan ons iets laten zien over onze innerlijke ik en de oerinstincten en onze basis die de innerlijke ik bevat.

Wat betekend een krachtdier voor je?

Elk dier heeft een krachtige geest en heeft zijn eigen kwaliteiten. Door te leren wat jouw krachtdier voor betekenis heeft, leer jij inzichten krijgen in waar je steeds tegenaan loopt, waar je valkuilen liggen maar ook waar je krachten zit. Het krachtdier helpt je bij je eigen ontwikkeling. Sommige mensen kunnen hetzelfde krachtdier hebben en toch kan het voor ieder een hele andere betekenis hebben. De rol van een krachtdier binnen jouw leven is uniek. Ze zijn jouw gids en beschermer.
 
Een krachtdier zorgt voor meer balans in je leven. Het versterkt je goede eigenschappen en begeleid je in je valkuilen. Het is een gids door je leven en helpt je je intuïtie te volgen. Een krachtdier kan je ook helpen om gebeurtenissen of trauma’s die je in het verleden hebt opgelopen te verwerken. Je hebt verschillende soorten krachtdieren onder andere:

 • krachtdieren die je een boodschap brengen.
 • krachtdieren die heel je leven bij je zijn.
 • een reistotem.
 • een schaduwtotem.
 • een geboortetotem.

Ik werk met het krachtdier dat aan jou een boodschap brengt.

Een boodschapper: Dat zijn krachtdieren die tijdelijk komen. Zij komen om je een bepaalde specifieke boodschap te geven. Deze boodschap kan tijdelijk zijn bij een bepaalde situatie of gebeurtenis. De boodschap die dit krachtdier jou brengt helpt je bij deze situatie of gebeurtenis. Het helpt je en ondersteunt je wat je nodig hebt in je ontwikkeling, het gaat dus om een kortdurende situatie of levensfase waar je in zit.
 
Sta open om deze boodschap van een krachtdier te herkennen.
Het kan je iets vertellen over hoe te handelen in een bepaalde situatie of levensfase waar je nu in zit. Boodschappers zij krachtdieren die je regelmatig tegenkomt in je dagelijks leven.

Vraag het krachtdier programma aan.
Programma van 1 tot 3 sessies met een ademhalingsoefening, een visualisatie en een boodschap van een krachtdier van dit moment.

Heb je interesse?
Vul dan het aanvraagformulier in je kunt binnen no time aan de slag!

 

Jouw krachtdier!

Wil jij ook je krachtdier herkennen? Bestel dan het krachtdier programma. Je kunt deze sessies samen met mij afnemen op het moment dat jij wilt. Dat gaat online. De sessies duren ongeveer 30-45 minuten. Je kunt een losse sessie afnemen met één ademhalingsoefening, een visualisatie en een boodschap van een krachtdier van dit moment.

 • Online: € 35,- 
 • In mijn praktijk te Steenbergen: € 40,-
 • 3 sessies online: € 100,-
 • 3 sessies mijn praktijk te Steenbergen: € 115,-

Groepsreading met krachtdier

Leuk met een groep vrienden, familie, collega’s etc. en jij als organisator doet gratis mee. Laat maximaal 6 personen ontdekken welke krachtdier voor jou is en wat voor boodschap deze heeft. Dit kan bij jou thuis in de huiskamer of online als groep via beeldbellen. 

 • Online: € 30,- p. persoon
 • In mijn praktijk te Steenbergen: € 35,- p. persoon
 • Huisbezoek: € 40,- p. persoon

Combinatie pakket met volledig ademhalingsprogramma

Je kunt ook het volledige ademhalingsprogramma nemen met daarin 21 ademhalingsoefeningen voor elke situatie, die ontvangt in tekst en audio én je krijgt online een boodschap van een krachtdier. 

 • € 70,- p. persoon 

 

Praktische info:

 • Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.
 • Alle sessies zijn online af te nemen, dus onze onderlinge fysieke afstand is geen belemmering.
 • Huisbezoeken zijn exclusief € 0,40 per gereden km (+retour)
 • Sessies in mijn praktijkruimte te Steenbergen is inclusief thee met iets lekkers erbij.
 • Vul het formulier in om het programma aan te vragen. Na verzenden ontvang je een betaalverzoekje via e-mail of WhatsApp om bovenstaand bedrag aan mij te kunnen voldoen. Nadat ik jouw betaling ontvangen heb, neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op om de aangevraagde sessies in te plannen. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan ook even de “ongewenste mail/spam box”. Kun je de mail ook daar niet vinden? Neem dan even contact met mij op.

 Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met mij op, ik vertel jou graag meer over de mogelijkheden.

multiple hp
fields hp
make hp
it hp
Krachtdier reading aanvragen
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht