Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wat vindt men van Soul to Soul by Monique:

"Ik heb Monique ervaren als Liefde en als Puur"

 

Chantal over Soul to Soul by Monique:

Ik ben op een spirituele beurs voor het eerst in contact mogen komen met Monique en heb Monique ervaren als Liefde en als Puur. Als ik kijk naar het contact, en de lessen die ze mij mee gegeven heeft, denk ik aan liefdevol, respect, eerlijkheid, gezien worden, gehoord worden , erkennen krijgen en integriteit.

De hele dag merkte ik al dat de energie van Monique mij trok, Monique heeft een hele liefdevolle energie, die al voelbaar is met alleen maar haar zijn. Nadat ik het cadeautje ontvangen had om met haar in contact te mogen komen, en zij een stukje deelde van haar pad van heling voelde ik een verbinding met haar. Geen oordeel of veroordeling. Alleen maar liefde en heling. Ze deelde een aantal van haar levenslessen die voor mij een hoop op zijn plek liet vallen.

In mijn zoektocht naar hoe ik verder kom in het leven en licht en liefde, heb ik Monique om raad gevraagd. 3 van mijn overleden huisdieren die ik niet los kon laten en continu door mijn hoofd bleven spoken heb ik aan Monique voorgelegd. Monique kon zonder al te veel uitleg van mij de vinger op de zere plek leggen, en zonder alles zelf te vertellen heeft ze mij aan het denken gezet en de antwoorden vanuit mij laten komen. Doordat het voor een gedeelte vanuit mij heeft moeten komen, heeft het mij geholpen om echt te begrijpen waarom ik ze nog niet los heb kunnen laten.

2 van de 3 heb ik los kunnen laten omdat voor mij helder is geworden waarom ze hier nog waren. Met suggesties van Monique heb ik ze los gelaten en laten gaan waar ze in rust mogen zijn. Gevuld van tranen van dankbaarheid en liefde heb ik dit ervaren. De laatste zal ik nog op een ander moment doen omdat deze hond alle aandacht verdient en hier voor nog niet het juiste moment is, maar ook hier in kan en mag ik vertrouwen op Monique en op mijzelf.

-Chantal -

"Krachtige, to-the-point reading van Monique heeft ons hondje Nala geholpen"

 

Nikita over Soul to Soul by Monique:

Krachtige, to-the-point reading van Monique heeft ons hondje Nala geholpen. Nala was al weken zieker aan het worden en de dierenartsen hadden ook geen idee meer. De reading gaf zoveel helderheid, wauw! We hebben zo een mooi gesprek gehad met Nala via haar en jahoor, binnen een aantal dagen was het verschil in Nala's gezondheid duidelijk te merken! Ze gaat elke dag steeds beter.

Dankjewel lieverd! Dit was ontzettend bijzonder en ik raad het iedereen aan die 'in gesprek' wilt met zijn/haar huisdier.

You won't regret it, thank me later.

-Nikita -

"Wauw hoe gaaf is het dat ik, samen met Monique, Nikita mocht begeleiden richting haar eerste dekking "

 

Tamara over Soul to Soul by Monique:


Vorig jaar heb ik Monique leren kennen tijdens de opleiding Embrace the Medium within. Ik heb haar mogen zien groeien in haar communicatie met huisdieren. Nikita zat al een tijdje tegen haar loopsheid aan te hikken en ik merkte dat ze niet lekker in haar vel zat. Monique heeft meerdere keren met haar gepraat en kon mij daardoor duidelijk uitleggen wat Nikita van mij nodig had.

Dankzij haar heb ik het proces van Nikita liefdevol kunnen begeleiden door veel tegen haar te praten en uit kunnen leggen wat er allemaal ging gebeuren. 6 juli heeft Nikita een mega soepele dekking gehad, waar ik super dankbaar voor ben.

Lieve Monique bedankt!

 

- Tamara -

"Ik merkte aan alles dat ik deze bevestiging/dit contact met Monique nodig had om verder te kunnen en om het verdriet en de rouw een plekje te kunnen geven!"

 

Leonie over Soul to Soul by Monique:

Ik liep op 16 oktober 2022 samen met met vriendin op de spirituele beurs in Nieuwegein. Ongeveer 1 maand daarvoor is mijn allerliefste, trouwe maatje overleden. Wij (mijn man en ik) hebben helaas in september onze lieve labrador Dribbel in moeten laten slapen op 14 jarige leeftijd. Pffff.... wat is dat een heftig besluit om te nemen! Samen met onze lieve dierenarts deze uiteindelijke keuze gemaakt. Maar wat een verdriet, gemis en leegte voelde ik nadat mijn trouwe maatje er niet meer was. Ik had er letterlijk pijn van in mijn lijf. Ik merkte ook dat ik erg vastzat in mijn verdriet en het moeilijk een "plekje kon geven" . 
 
Maar toen liep ik dus op de beurs en zag ik voor het eerst Monique. Ik had meteen een heel goed gevoel bij haar. Ik voelde aan alles dat ik naar haar toe móest .... 
 
Dus ik vroeg aan Monique of zij ook in contact kon komen met overleden (huis)dieren en dat kon zij! Ik ben daar aan tafel gaan zitten en heb een foto van Dribbel aan Monique gegeven. Monique kreeg heel snel contact met Dribbel. Het eerste wat zij zei is: "Dribbel had heel veel pijn en Dribbel had veel last van benauwdheid." Dit was voor mij een bijzondere gewaarwording want hierover had ik niets tegen Monique gezegd dus dit kon zij niet weten. Dit kreeg zij dus door van Dribbel. En toen, dat was voor mij zo super fijn om te horen, zei ze dat Dribbel liet weten dat ze het heel fijn vond dat wij haar de rust hebben gegeven.... dat ze echt op was en niet meer kon. Dat Dribbel ons daar dankbaar voor is. En ook dat ze nu geen pijn en benauwdheid meer voelt, en dat ze op een hele mooie plek is nu.

Ook liet Dribbel weten dat ze het altijd heel fijn bij ons heeft gehad en dat ik het overlijden van Dribbel wat meer los mag laten. Monique liet ook weten dat Dribbel heel mooi is "overgegaan", in alle rust en met héél veel liefde! 
 
Nou, daar zit je dan, op een beurs met heel veel mensen en ik brak.... ik moest zo huilen, enerzijds om het verdriet en anderzijds huilen van opluchting dat ik nu weet dat het goed is zo. En dat Dribbel nu geen pijn meer heeft. Ik merkte aan alles dat ik deze bevestiging/dit contact met Monique nodig had om verder te kunnen en om het verdriet en de rouw een plekje te kunnen geven. 
 
En dat is gelukt dankzij deze lieve mooie en bijzondere vrouw! 
 
Ik ben Monique nog elke dag dankbaar hiervoor.

 

- Leonie -

"Ik heb van Monique een hele fijne boodschap van mijn hondje Bobi ontvangen. Ik ben hier erg blij mee!"

 

Gemma over Soul to Soul by Monique:

Ik heb van Monique een hele fijne boodschap van mijn hondje Bobi ontvangen en ben daar erg blij mee. Verder heb ik mooie handvatten van haar gekregen om mijn belemmerende overtuigingen uit het verleden aan te pakken.

Monique is een lieve, rustige vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt en die je graag verder op weg helpt.

Dank je wel Monique!

 

- Gemma -

"Wat een mooie boodschappen krijgen wij van onze dieren via Monique"

 

Anja over Soul to Soul by Monique:

Monique heeft op onze kippen en onze hond afgestemd en wat een mooi boodschappen hebben ze allemaal. Bij onze kippen weet ze feilloos te beschrijven wie en hoe ze zijn. Ze zijn alle drie heel verschillend en dat haalt ze heel mooi naar voren.

Ik was blij om te horen dat ze het fijn bij ons hebben. Ze hadden ook een mooi boodschap voor mij. Bij onze hond was het een mooie bevestiging van wat ik al vermoede en wat hij mij zei. Dat zijn lichaam niet meer helemaal soepel is en hij hier last van heeft. Fijn om hier rekening mee te houden. 

Dank je wel lieve Monique!
 

- Anja -

"Monique is een hele lieve vrouw, rustig en duidelijk en ik voel dat ze de mensen om haar heen ook het beste gunt"

 

Anoniem over Soul to Soul by Monique:

Ik heb een inzichtsessie van Monique mogen ontvangen. Ik had eigenlijk geen idee wat ik hierbij kon verwachten, maar Monique heeft alles vooraf duidelijk uitgelegd. Tijdens het gesprek heb ik direct handvatten gekregen en een affirmatie die ik nu dagelijks kan gebruiken.

Monique is een hele lieve vrouw, rustig en duidelijk en ik voel dat ze de mensen om haar heen ook het beste gunt. Dankjewel Monique, voor ons gesprek, jouw warmte, de inzichten en jouw openheid!

- Anoniem -

"Ik mocht een heerlijke healing op afstand van Monique ontvangen"

 

Carina over Soul to Soul by Monique:

Ik mocht een heerlijke healing op afstand van Monique ontvangen. Ik ervaarde vooral moeheid, maar op een prettige manier. De kleuren groen, oranje en ietsjes geel kwamen voorbij. Ik voel me nu na de healing een stuk lichter, rustiger en mijn buikklachten die ik al een aantal dagen ervaar zijn beduidend verder naar de achtergrond!

De moeheid is voor mij een teken dat ik (even) mag afremmen en gaan hangen in de energie van rust. Echt vakantie vieren. Bedankt voor deze heerlijke healing! Ik heb genoten van een heerlijk moment voor mezelf!

 

- Carina -

"Ik was een van de gelukkigen die een boodschap van een krachtdier mocht ontvangen"

 

Rita over Soul to Soul by Monique:

Via een leuke video call hebben wij contact gehad, en na even gekletst te hebben vroeg ze mij om mijn ogen te sluiten om te mediteren. Dat was een uitdaging omdat Monique samen met haar parkiet werkt en deze zich regelmatig liet horen. Uiteindelijk lukte het mij om diep weg te zakken in de meditatie en op afstand heeft ze toen gevoeld van welk krachtdier ik een boodschap mocht ontvangen.

Ik had van alles verwacht maar niet dat mijn tijdelijke krachtdier een muis zou zijn. Maar toch sloeg de boodschap van de muis de spijker op z'n kop. De muis vertelde namelijk dat ik mij meer mag laten zien, en meer mag doen wat ik leuk vind, dat ik meer vertrouwen in mijzelf mag hebben. En ja daar heeft het muisje wel een punt! Ik mag laten zien waar mijn passie ligt, mag meer naar buitentreden meer laten zien waar ik voor sta in mijn praktijk.

Al met al was het leuk om dit te ervaren en door de boodschap weet ik waar ik mee aan de slag mag.

Nogmaals bedankt Monique voor de mooie boodschap.

- Rita -

"Ik ben op de goede weg"

 

Christa over Soul to Soul by Monique:

Vanmiddag heb ik een fijne begeleiding op de ademhaling van Monique gehad. Zij gaf bevestiging op mijn invoelen van de huidige situatie, het voelen van mijn lichaam en het was duidelijk: ik zag de verbinding van licht achter mijn ogen ontstaan, hoe meer ik in de ontspanning kwam en de rust van de ademhaling toeliet.

De boodschap van het krachtdier was duidelijk en heel herkenbaar voor mij. Ik ben op de goede weg!

Dank je, lieve Monique, ik vind het prachtig en krachtig in wat je voor jezelf neerzet.

- Christa -

"Een mooie ervaring"

 

Nicolette over Soul to Soul by Monique:

Vanochtend een sessie mogen ervaren, kreeg ademhalings oefeningen, die waren heel prettig en een mooie visualisatie, er kwam een krachtdier te voorschijn en de boodschap klopte helemaal bij mij, kortom een mooie ervaring!

Monique vindt ik een lieve rustige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt.

- Nicolette -

"Een kracht gevende sessie voor mijn innerlijke proces"

 

Wendy over het ademhalingsprogramma van Soul to Soul by Monique:

Een sessie mogen ervaren, waarvan ik niet wist wat ik kon verwachten, maar geheel voor openstond. Je kalme open, natuurlijke, relaxte aard zorgde voor een mooie en spontane flow en afstemming. Zonder elkaar te kennen toch bekend....De oefeningen als heel prettig en verrassend ervaren, dubbel effectief met aansluitend 'n goede visualisatie en tastbaar krachtdier mogen ontvangen.

Duidelijk, herkenbaar en krachtgevend voor nu in mijn eigen innerlijke proces...echt een aanrader om deze ervaring op te doen. Hele mooie combinatie om te doen.

- Wendy -

"Liefdevolle boodschap van krachtdier"

 

Lucie over het ademhalingsprogramma van Soul to Soul by Monique:

"Monique geeft erg prettige ademhalingsoefeningen en visualisaties die mijn vibratie weer omhoog haalde. De boodschap van het krachtdier was liefdevol en richtinggevend.

Dankjewel Monique!

- Lucie -

"Echt een aanrader!"

 

Yvonne over het ademhalingsprogramma van Soul to Soul by Monique:

"Wat een rust en vertrouwen straalt Monique uit. Vandaag een fijne ademhalingssessie mogen ervaren en daarna kreeg ik nog een mooie boodschap van een krachtdier. Helemaal passend en to the point. Echt een aanrader!"

- Yvonne -

"Monique heeft mij enorm geholpen met mijn ademhaling en visualisaties"

 

Claudia over het ademhalingsprogramma van Soul to Soul by Monique:

Monique heeft mij enorm geholpen met mijn ademhaling en visualisaties. Na een sessie met haar voelde ik me als herboren met een frisse dosis energie en rust in mijn lichaam en hoofd. Ook een prachtig krachtdier met een schitterende boodschap kwam door en die werd bevestigd door de schitterende zwarte raaf die me helpt om m'n angsten los te laten en meer te op mezelf te vertrouwen.

Lieve Monique, bedankt voor deze bijzondere middag

- Claudia -

"Een blijvend resultaat is al snel merkbaar!"

 

Francis over de coachingssessies bij Soul to Soul by Monique:

Monique luistert en laat je ongeacht het onderwerp vertellen wat er speelt. Als het verhaal vastloopt weet ze het weer op het juiste spoor te krijgen door de vragen die ze stelt en loopt het soepel verder. Zoals bij een goede coach krijg je de ruimte die je nodig hebt en het moment van stoppen was steeds goed getimed toen ik het onderwerp goed afgerond had en ik het los kon laten.

Na drie sessies 2 uur PMA merk ik al dat ik mensen beter echt aan kan kijken, meer voor mezelf kan opkomen in het openbaar en dat ik positiever naar mezelf kijk. En dit is voor mij een blijvend resultaat. Ik was er ook aan toe om dit te doen en Monique was voor mij de juiste persoon! 

- Francis -

"Het ademhalingsprogramma is een aanrader!"

 

Karin over het ademhalingsprogramma van Soul to Soul by Monique:

Ik ben nu een paar weken aan de slag met Moniques ademhalingsprogramma. De oefeningen zijn helder en niet te lang beschreven. Monique geeft duidelijk aan, waar elke oefening goed voor is, zodat je er heel gericht mee aan de gang kan.

Zeker een aanrader!

- Karin - 

"Jouw e-book raakt!"

 

Roderik over Soul to Soul by Monique:

Eindelijk heb ik rust gevonden om jouw e-book te lezen. Het is precies zoals ik jou heb leren kennen, persoonlijk, eerlijk en het raakt!

Het is meer...

Helder, transparant, en ik HOU van plaatjes (beeldend vertellen). TOP!

Dank je wel!

- Roderik - 

"De wereld zal zeker een stukje mooier worden wanneer alle grijze muizen hun veerkracht gebruiken en de kleurrijke verenpracht tonen waarmee ze geboren zijn."

 

Dunja over Soul to Soul by Monique:

Monique ik ken je nu al een een paar maanden en heb net met groeiende verbazing je levensverhaal gelezen. Je bent zeker geen grijze muis meer, maar een zelfbewuste, vrolijke meid. Chapeau voor al het werk aan je zelf. Je 10 stappen zijn helder en duidelijk en voor alle grijze muizen die nog rondlopen een aanrader!

De wereld zal zeker een stukje mooier worden wanneer alle grijze muizen hun veerkracht gebruiken en de kleurrijke verenpracht tonen waarmee ze geboren zijn. 

- Dunja - 

"Een liefdevol geschreven E-book"

 

Anita over Soul to Soul by Monique:

Wat een mooi e-book heb je gemaakt! Complimenten hoor. Het is zo liefdevol geschreven: past echt bij jou! En je mag terecht heel trots zijn op jezelf. Ik vind het een waardevol e-book en je biedt heel veel handvatten waar anderen iets mee kunnen.

Ik ben zelf geen “moetje” maar de probleemgebieden die je noemt (de stappen) zijn herkenbaar voor een hele grote groep mensen. Ik hoop dat je veel klanten krijgt. Verder ziet het er echt prachtig uit, goed doordacht, mooie aansprekende afbeeldingen erbij gezocht. Stijl van de tekst heel goed. 

Voor mij ben je 100% “geslaagd”!

- Anita -

"Ik gun iedereen een coachingstraject bij Monique"

 

Madeline over Soul to Soul by Monique:

De coachingssessies die ik bij Monique heb zijn erg prettig. Monique creëert een veilige, open, sfeer waarin niet geoordeeld wordt.

Ze stelt de juiste vragen, ze laat je zelf nadenken over bepaalde zaken. Ze luistert goed en weet je terug te brengen naar de kern. Ze leert me om van mezelf te houden. Monique heeft mij inzichten gegeven om te luisteren naar mezelf.

-Madeline -