Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Voorjaarsaanbieding Mental coaching

Ben jij geboren als “moetje/ongelukje?” Voel jij je daarom vaak niet goed genoeg? Of vind je dat je niet de moeite waard bent? Laat mij jou dan even wakker schudden: Je bent wel goed genoeg en je bent zeker de moeite waard! Dus…kies voor jezelf en kies voor een andere richting! 

Ik kan jou daar uit eigen ervaring bij helpen. Hoe? Met doelgerichte coaching, waarbij ik jou leer hoe je van die geesten uit het verleden kunt loskomen. 

Heb ik jou overtuigd? Meld je dan aan en profiteer nu van de speciale voorjaarsaanbieding.

De eerste 2 personen die zich aanmelden krijgen namelijk coachingspakket II (6 sessies, t.w.v. € 450,-) helemaal gratis!! De derde krijgt het coachingspakket I (1 sessie, t.w.v. € 100,-) helemaal gratis! Behoor jij niet tot een van de drie eerste aanmeldingen, dan ontvang je alsnog 10% korting op een pakket naar keuze. Geef daarom in onderstaand formulier alvast aan in welk coachingspakket je interesse hebt. Je kunt jouw keuze altijd achteraf nog wijzigen.

Actieperiode: 
Deze aanbieding is geldig van 04-05-2019 t/m 12-05-2019.

Persoonlijke aanpak
Mental coaching is geen vooraf omkaderd traject, maar juist een heel persoonlijk traject dat we samen aangaan. Tijdens de sessies geef jij aan waar je aan wil werken en op basis van jouw behoeften en wensen wordt het traject ingevuld. Deze persoonlijke benadering maakt dat Mental coaching heel effectief helpt.

Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of mail gerust.

Pak dat voordeel!

Pakket I
1 sessie
Kosten: € 100,- (gratis voor de 3de aanmelding binnen de actieperiode, of 10% korting wanneer je de 4de of later bent).

Pakket II
6 sessies
Kosten € 450,- (gratis voor de 1ste twee aanmeldingen binnen de actieperiode, of 10% korting wanneer je de 4de of later bent).

Pakket III
10 sessies
Kosten: € 800,- (10% korting binnen de actieperiode).

Meer over Mental coaching

*Jouw gegevens
Met het verzenden van dit formulier stem je ermee in dat wij jou gegevens verwerken en gebruiken om jouw vraag te beantwoorden en contact met jou op te nemen. Meer informatie over hoe wij persoonsgegevens gebruiken en beschermen kunt u nalezen in onze privacyverklaring.

multiple hp
fields hp
Voorjaarsaanbieding claimen
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht