Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

(L)even

Vergeet jij ook wel eens de L voor ‘even’ te zetten?

Ik ben dat echt heel vaak vergeten. Dan werd ik ’s morgens wakker en dacht gelijk aan alles dat ik nog moest doen die dag. Qua zorg voor de vogels, het huishouden, mijn werk, mijn man enzovoort. En in de middag zat ik alweer te denken “wat eten wij vanavond”? En “moet ik daarvoor nog boodschappen doen?”

Tussendoor alles doen, huishouden, sociale contacten, dingen regelen etc., altijd bezig met even gauw dit en dat, zoals de wasmachine aanzetten, was ophangen, voordat ik….ja vul maar in,.. (bijvoorbeeld ga tuinieren, lunch klaarmaken, mail lezen, zoomles volgen) en zo kan ik nog wel even doorgaan.
 
Altijd bezig, altijd druk, druk, druk. En ’s avonds alweer nadenken wat er morgen weer allemaal gedaan moet worden. Pfffff….
 
En het dan ook nog gek vinden dat je altijd moe bent. Dat je geen tijd hebt om leuke dingen te doen.
Dat je geen tijd hebt om, ja eigenlijk om te LEVEN!!!
 
Altijd dat opgejaagde gevoel hebben. Word eens bewust hoe vaak jij even iets tussendoor doet. En zeg eens wat vaker tegen jezelf: niet even, maar leven, want je laat die L vaak liggen.
 
Dat gaat ten koste van je gezondheid. Je bloeddruk stijgt, je hartslag is hoog en ook je ademhaling is hoog. Om hieraan te werken adviseer ik jou om de L steeds voor EVEN te zetten. Daarnaast kan extra ondersteuning bij de juiste ademhaling jou helpen om meer rust en balans te vinden.
 
Volg bijvoorbeeld mijn ademhalingsprogramma, dat gaat jou daarbij zeker helpen! Ik heb zelf ook veel meer rust gekregen door de juiste ademhalingstechnieken te gebruiken. Het maakt mij bewuster van waar ik mee bezig ben en ik zet nu heel vaak de L voor EVEN. Ik heb daardoor meer rust en tijd gekregen. Heerlijk!
 
Ik zeg dus LEEF!!!
En ben jij geïnteresseerd in extra ondersteuning met ademhaling onder elke omstandigheid? Vraag hier het programma aan.
 
Ik ben reuze benieuwd naar jouw ervaringen en reacties. Heb je vragen stuur dan een mail naar info@mentalcoachmonique.nl of stuur een PB via Facebook.
 
Heel veel LEVENs geluk!
Liefs Monique