Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Een kijkje in de keuken bij een healingsessie

Ik heb weer een mooie sessie, waarin ik zelf verder ontwikkel met mijn healingsvaardigheden met Roos van SoulSumana Creations by Roos, ervaren. Ik blijf het echt heel bijzonder en fijn vinden. Natuurlijk ook om jou steeds beter en dieper te kunnen helpen.
 

Vandaag ben ik zelf samen met Roos om met mijn healingsteam van Spirit en gidsen te zitten met het woord Empathie. Ik mag kijken, ervaren, horen en beleven wat mijn gidsen hierin te vertellen hebben.
Hoe mooi is dat. En de ervaring van Roos en van mij deel ik met jullie:
 
Ervaring Roos:

“Je voelt en begrijpt de energie van de ander, maar hoor je ook die van jezelf? Wanneer je vanuit een space van liefde komt en handelt bereik je zoveel meer, vergeet niet jezelf in de eerste plaats lief te hebben. Empathie voor de ander is mooi, maar is niet alleen rechtig! Laat de empathie die je hebt in je hart er voor jezelf zijn. De gidsen om je heen zijn er om je te leren dat empathie er voor jou mag zijn als trigger, als tool, als leidraad maar niet als de RODE draad van alles wat je doet, laat de liefde voor jezelf deze RODE draad zijn, vanuit daar mag de empathie die je voelt groeien.
 
Het voelen van hoe iemand zich voelt, het zien van wat een ander ziet het is een gave van de Divine Power within. Als je jezelf hiervoor opent dan zijn de grenzen tussen jouw emoties en die van de ander vaag, zo ook de fysieke energie. Weet wat en wie je zelf bent voordat je gaat werken en leven vanuit empathie. Het is je kracht maar ook je valkuil. Je weet dat we allemaal een zijn en dat je door middel van empathie kan verbinden en ervaren dat alles een is.
 
Gescheiden zijn, is alleen maar een aardse illusie. Behandel en benader de ander zoals je dit zelf zou willen/wenst. Dit gaat ervoor zorgen dat je empathische vermogen je lichtgever kan zijn, het is je antenne voor het invoelen en afstemmen op ons en op de ander. Stel je open voor andere intenties en ideeën, deze komen op je pad om je vermogens te verrijken. Heen en weer, wees hier bewust van de energie beweegt heen en weer, van jou naar de ander en van de ander naar jou maar net zo sterk ook andersom, wat straal je uit...
 
Laat je empathie er zijn als raadgever en laat het helderweten wat we je nu hebben gegeven over de energie van empathie je verwarmen en vullen met een what if...”
 
Mooi he? Deze ervaring en er zitten echt overeenkomsten met mijn ervaring:

Ik zag de kleur geel heel duidelijk in de ruimte waarin ik zit voor de healing en met mijn gidsen. Een gids met een lange baard en in een grijs gewaad was aanwezig en zette gelijk de healing aan. Met de vraag om met het woord empathie te werken leek het net of ik op een afstand gezet werd om te zien, te horen, te voelen en om te luisteren wat zij mij te vertellen hebben hierover voor mij. Intussen zag ik ook een vrouw met lang blond haar in een wit gewaad. Om beurten vertelde zij mij hierover:
 
“Empathie, mooi om verbinding mee te maken, mee te connecten, om te luisteren, om te helen. Maar zorg wel dat je in balans bent qua afstand tegen over de ander. Je gaat er te diep in mee. Het zorgt ervoor dat daardoor te veel bij jou binnen komt Aan je blijft kleven, zowel van binnen als van buiten. Jij mag als healer/lichtwerker leren om je na elke sessie, behandeling, gesprek jezelf te reinigen. Het kan via smudge, wierrookje, douchen of visualiseren dat je onder een regenboogdouche staat. En drinken om jezelf van binnen te reinigen en door te spoelen.”
 
Ik zag op een gegeven moment een helder stralende lotusbloemkristal met helder licht. "Dit licht ben jij", zegt de vrouwelijke gids. "Zorg dat je zelf blijft schijnen en schitteren door zelfzorg na elke behandeling die je doet!" Ik vind dit zulke mooie handvaten en boodschappen waarmee ik verder kan.

Wil jij ook een healing ervaren?

Ik geef deze op verschillende manieren. En, ook niet onbelangrijk, het kan op afstand of als je wilt bij jou thuis. Meer informatie over healing en je aanmelden vindt je op de pagina healing. Aarzel niet om contact met op te nemen als je nog vragen hebt.

Liefs,
Monique